Има на сайта умиранията по седмици. Имаме данни за

...
  Има на сайта умиранията по седмици. Имаме данни за
Коментари Харесай

БОЕЦ с въпроси към ЦИК: Делян Пеевски гражданин на ОАЕ ли е?

 
Има на уеб страницата умиранията по седмици. Имаме данни за 2020г. население, което е на база - годишни данни, само че те излизат през април. Ние за 21 година ще можем да дадем. Има данни за 20, има данни за смъртността, само че няма ежеседмични. Няма напълно. 2020 имаше свръхсмъртност, резервира се тренда за малко раждания, само че имаме по-висока смъртност. Съпоставима с испанския грип.  За 21 година. Първите данни на население ще са с промяна. Смъртността и раждаемостта са нещо, което е ясно. Миграцията е тази, която не е регистрирана.
От неправителствената организация БОЕЦ са, в който се показва, че Делян Пеевски може да има двойно поданство и с това нарушава Изборния кодекс 

Ако това се окаже правилно, то съгласно член 65 от Конституцията, Пеевски следва да бъде премахнат от листите на Движение за права и свободи в Стара Загора и Благоевград, на които е и лидер.

БОЕЦ аргументира подозренията си с поредност от изявления на Бойко Борисов , представители на Движение за права и свободи, следствия, резултатите от националната акция " Издирваме Пеевски ", както и разрешението за престояване на Пеевски в ОАЕ, издадено на 22 юни 2015 и изтича на 21 юни 2018 година (документът беше оповестен в bird.bg), като е допустимо след него той да е получил и поданство.
 BIRD: В Досиетата Пандора се открива и разрешението за престояване на Пеевски в ОАЕ BIRD: В Досиетата Пандора се открива и разрешението за престояване на Пеевски в ОАЕ
" В Досиетата Пандора се открива и разрешението за престояване на Пеевски в ОАЕ. То е издадено на 22 юни 2015 и изтича на 21 юни 2018 година...

В сигнала си от организацията ползват и известието за наложените наказания по закона " Магнитски " на няколко български жители, измежду които е и Пеевски. 

Според БОЕЦ глобите по закона " Магнитски " са с качеството на влезнала в действие присъда ограничаваща собственическите и други права на глобените лица. Като основанията – нарушение на човешките права и корупция са тежки закононарушения и съгласно наказателния кодекс на България.

От организацията декларират, че " не може да имаме законни избори, в случай че имаме противозаконни претенденти " и упорстват в случай че има нарушаване на закона, то Делян Пеевски следва да бъде отхвърлен.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР